Rent a Car

Rezervari | Solicitari

Detalii servicii Rent a Car

Best Transfer lanseaza serviciul rent a car, ce a cunoscut o crestere impresionanta in ultimii ani pe piata din Romania. In cazul in care esti nevoit sa calatoresti dar iti doresti flexibilitate si sa iti stabilesti singur programul si ruta, serviciul de rent a car este perfect pentru tine. Masinile din parcul nostru auto iti vor asigura tot confortul, siguranta si linistea de care ai nevoie pentru a avea o calatorie perfecta. Grila tarifara a fost conceputa pentru client, astfel te vei putea bucura de preturi cu adevarat competitive.

Pentru detalii suplimentare sau pentru o rezervare nu ezita sa ne contactezi. Echipa noastra este prompta si gata sa iti raspunda 24/7.

Skoda Octavia

Cea mai echilibrata mașina din clasa sa, care oferă confort maxim in spațiul generos oferit. De asemenea dispune de un motor diesel puternic dar și foarte economic.

de la 35 Euro / zi
detalii

Skoda Superb

O adevarata limuzina care va ofera cel mai generos spatiu atat pentru pasageri cat si pentru bagaje. Confortul oferit de aceasta masina este cel așteptat de la o limuzina. De asemenea toate aceste sunt oferite cu un consum foarte mic de combustibil de doar 4.2l/100km.

de la 35 Euro / zi
detalii

Ford Transit Custom

O masina pentru vacante, dar si pentru grupuri business de maxim 9 persoane. Va putem garanta ca va ofera cel mai generos spatiu atat pentru pasageri cat si pentru bagaje, pentru o masina din clasa ei.

de la 75 Euro / zi
detalii